„Testébresztő“ sportnap

Feled Község szeretettel meghívja Önöket az Európai Sporthét alkalmából a „Testébresztő“ sportnapra, melyre 2017. szeptember 23- án kerül sor 14.00 órai kezdettel.

Az Európai Sporthét az Európai Bizottság kezdeményezése, amellyel az egész kontinensen népszerűsíteni kívánja a sportot és a testmozgást. Az egész Európára kiterjedő kampány arra ösztönzi az európaiakat, hogy egy héten keresztül többet mozogjanak és azután egész évben továbbra is aktívak maradjanak. 2017-ben harmadjára kerül megrendezésre. Az idén első alkalommal Feled Kőzsége is úgy döntött benevez, hogy lakosait is aktívabb életmódra ösztönözze. A Sporthét átfogó kampánymottója a ˶#BeActive“ .

Az esemény lefolyása a következő:

  • 13.30 – 14.00    Regisztráció a Kultúrháznál
  • 14.00    Aerobik bemelegítő Katikával
  • 14.20    4 km –es kerékpár túra ( indulás a Kultúrháztól, az új mezei úton a Cifra puszta felé, majd Barta puszta keresztül vissza a Kultúrházhoz).
  • 15.20    Zumba Ildikóval
  • 16.00    Frissítő a résztvevők számára a Sportpályán

Kerékpár helyett használhatnak más sporteszközt is, mint például görkorcsolya, roller, esetleg futva is megteheti ezt a távot. Akik esetleg más formáját választják a sportolásnak, az útviszonyok miatt megváltozik a kijelölt útvonal. Indulás a Kultúrháztól az új mezei úton, majd vissza a Május 1. Utcán (főút) a Kultúrházhoz.

(Rossz időjárás esetén az eseményt áthelyezzük a tornaterembe, ahol különböző sportjátékok várnak Önökre.)

Kérjük vegyen részt Ön az idén harmadik alkalommal megrendezésre kerülendő Európai Sporthéten.

eusporthu